Nyt tuli tehtyä ihan paras suklaajuustokakku. Ei liian makea, ei liian sitkeä. Siirtyi juustokakkujen kärkeen, ainakin meillä. Vaikka meillä ei kovin ronkeleita ollakkaan herkkujen suhteen ;) 

 Tässä siis tummia täytekeksejä ja pilttiä pohjassa. Ensimmäinen täyte tummalla suklaalla höystetty ja toinen valkoisella suklaalla. Kakku tehty isoon 28 cm:n vuokaan ja oli aika korkea, kun ite tykkään, että kakussa täytyy olla kokoa ja näköä..



Laitanpa tähän nyt ohjeenkin, ennen kuin unohdan...

pohja:
paketti tummia täytekeksejä
reilu 1/2 prk päärynäpilttiä

- keksit murskataan ja sekoitetaan piltin kanssa tasaiseksi.
-massa tasoitellaan irtopohjavuokaan

täyte:
n. 5-6 dl kermaa (en mitannut tuota määrää)
400g maustamatonta tuorejuustoa

-kerma vaahdotetaan, juusto vatkataan joukkoon

1,5dl valkosuklaanougatmoussejauhetta
1,6dl laktoositonta maitojuomaa

-jauhe ja maito vatkataan kuohkeaksi vaahdoksi ja lisätään kerma-juustoseokseen
-maustetaan sokerilla ja vaniljasokerilla

-täyteaines jaetaan kahteen yhtäsuureen osaan

toiseen osaan lisätään:
130g sulatettua tummaa suklaata
2 1/2 liivatelehteä kahvitilkkaan liuotettuna

-täyte kaadetaan irtopohjavuokaan keksipohjan päälle

toiseen osaan sitten lisätään:
130g sulatettua valkoista suklaata
2 1/2 liivatelehteä kahvitilkkaan liuotettuna

-täyte kaadetaan tumman täytteen päälle