Isäntä on ilmeisesti päättänyt, että tässä talossahan leivotaan, oli tilanne mikä vaan.. Niinpä se eräänä päivänä toi tullessaan muutaman purkin suklaakermaa ja toisena päivänä tiramisurahkaa, kun oli halvalla ostanut :)

 Niistä sitten syntyi tämä juustokakku. Eli sisälle hyydytin ensin valkosuklaajuustokakun ja sen ympärille ja päälle suklaatiramisujuustokakun.

IMG_4753-normal.jpg

IMG_4754-normal.jpg

Ja kakku sisältä.

IMG_4758-normal.jpg

 Nykyään joutuu meillä leivonnaiset ajattelemaan hirmu pitkälle gluteenittomina ja niinpä useimmiten teen juustokakun pohjatkin paistamalla.

 Tämän pohjan tein tällä ohjeella:

125g voita

0,5 dl sokeria

1 muna

2 dl gluteenittomia jauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

0,5 dl maitoa

 Voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi. Lisätään muna ja vatkataan. Lisätään seokseen jauhot ja maito. Taikina painellaan irtopohjavuokaan (28cm) ja paistetaan 200 asteessa, noin 10-13min.