Välipalateema jatkuu.. Ja minulla se tarkoittaa erittäin helppoja välipaloja :)
Perunamuussin jämät teen yleensä aina rieskoiksi. Niitä tulee yleensä aina sen verran, että just yhden välipalan saa lapsille tarjota.
5 dl perunamuussia
2 dl vettä
1/2 tl suolaa
1 kananmuna
2 dl Myllärin luomu täysjyvävehnäjauhoja
3 dl Myllärin luomu kaurahiutaleita
3 dl Myllärin luomu sämpyläjauhoja
-Kaikki aineet sekoitetaan puuhaarukalla keskenään, tasaiseksi taikinaksi.
-Nostellaan pellille leivinpaperin päälle lusikalla kökkösiä (18kpl) ja taputellaan jauhojen kanssa litteiksi.
-Paistetaan 220 asteessa, n.15min.
Ps.. Siinä kuulkaa teinipojatkin meni ihan sanattomiksi, kun löysivät tuoreita, valmiiksi koristeltuja perunarieskoja omalla nimikyltillä varustettuina pöydästä, kun eräänä päivänä palasivat koulusta kotiin.. :))
Kommentit